Ingen bild från helgen

Ihelgen hann jag inte ta några kort, det regnade och stormade så kopiöst mycket så det blev en myshelg inne med film och sällskap. Det funkare precis lika bra som att vara ute i friska luften och meppra på med kameran, (om inte bättre).
   Så några nya bilder blir det inte, tänker dock visa en bild från våran fotouppgift som vi hade för någon vecka sedan. Jag var hos mamma och skulle följa hon och träna snortidigt på morgonen, så då jag gick ut såg jag att det var hur mycket dimma som helst ute. Då sprang jag och som en vind och hämtade kameran och tog en massa kort. Den bilden jag tänker visa blev nog bäst. (Klippte t.o.m in en liten gubbe bland dimman så det ser lite creepy ut!) ;)
 
Hoppas eran helg var stormig och blåsig men att ni hade det minst lika mysigt som jag!
 
//Saga
 
 

A little help here pls

Jag behöver lite hjälp här!!
 
Vi håller på med en tidning om en själv på median i skolan. Då har jag valt att skriva om fotografering och sånt eftersom det är ett av mina största intressen (obviosly). 
   Mitt problem är då att jag inte kan välja vilken bild jag ska ha på min baksida, ska jag ha bild 1 eller ska jag ha bild 2? Vilken bild blir bäst tror ni?
 
    
 
<--- Bild 1 - Bild 2 --->
 
 
//Saga

Lite panik och sånt

Har ungefär tusen uppgifter som allihopa ska in nästa vecka. Tänkte verkligen börja plugga nu,
men istället hamnade jag här och på facebook...standard.
Det får bli ett nytt försök ikväll då vi skulle dra ihop en pluggkväll hos Rebecca. 
 
Hade egentligen lust att se nån mysig disney film, som typ pocahontas, men det är kanske lika bra att jag
inte har tid med det just nu. Filmer man såg när man var liten brukar på nått mystiskt vis bli sämre efter några år.... Jag får försöra min barndom någon annan kväll helt enkelt.
 
 
 
 
//Linnea