Snabbt inlägg från Uppsala!

Hejsansvejsan! Det blir ett litet snabbt inlägg nu eftersom nu har jag wifiiiiiiiiiiiii och ja snor min mammas ipad en liten stund.
   Just nu sitter jag i myskläder och bara är.  Vi är hos Mattias och Jenny just nu i deras nybyggda hus I Uppsala, det är superfint och modernt. Vi kom hit igår och vi far imorgon. Sen vet jag inte riktigt vars vi far, vi ska hälsa på några fler och sen så ska vi vara på festivalområdet på tisdag kväll. :) 
 
Får se om jag får tillgång till wifi någon fler gång så kom jag nog slänga in nått fler inlägg eller något. Hare bra! :)
 
 
//saga

Helgen!

Ihelgen var jag hos Jonthe i Rönäs och det var jätteroligt. Det var dock svinkallt och regnigt men ändå jättefint. Tog inte så många bilder eftersom det inte var så roligt väder att fota i. :)
 
Nu när jag far bort så kommer jag inte kunna lägga ut några inlägg, eftersom jag kommer inte överhuvudtaget ta med mig min dator. Det är så stor stöldrisk och jag vill verkligen inte riskera att nån stjäl den! Så ni får allt vänta på inlägg från min del tills jag kommer hem helt enkelt. :)
 
 
 
//Saga

Kaos som vanligt :)


Nu är allting äntligen packat och vi sitter i bilen påväg mot Umeå. Kidnappade med mig Simone också eftersom vi tänkte passa på att träffa Lydia och Cecilia lite. Sover hos dom inatt och sen imorgon flyr jag landet :) 

Vi kommer inte bo på samma hotell som vi bokade eftersom det tydligen är under renovering nu plötsligt. Hahaha typiskt oss alltså. MEN vi fick välja mellan två andra hotell så det blir nog bra ändå! Dessutom fick vi, eftersom det hade krånglat, all inclusive för hela familjen. Så att det inte blev som planerat gör mig inget, är ganska van vid det här laget faktiskt!;)

Mobilinlägg. Om bilden är helt störd så är det ursäkten!:)

//Linnea