Baken är alltid bak. Men drar man ner byxorna så kommer baken fram.

Nu är Storumandagarna här igen, men denna gång är man inte i England nej. utan nu jobbar vi för fullt i vårat café på busstationen. Det har faktist gått väldigt bra och vi har dragit in lite cash. ;) 
Fuuck yeeaah.
Men va trött man bli asså, det va int så himla enkelt o ha café än va jag trodde... Vi jobbar på dagen och bakar på natten, så de bli inte så många timmar sömn. x) 
 
Jag ha fotat lite i veckan faktist, otroligt nog haha. Men ja tänker gå och typ sova nu, gonatt!
 
//Sagis
 
 
 
 
 
 

Midsommar nr 2!

Eftersom saga har lagt ut bilder från henner midsommar tänkte jag lägga ut några från min :)

Spenderade helgen i Bjurholm med släkten och provade på hur det känns att vara halvt mobillös. ville jag få tag i någon så fick jag springa ut till lagården, det va kul och väldigt roligt.
Annars var helgen jätte bra, supernöjd!:)

 

 
 
 
 

Midsommar!

Helgen har jag varit i bäsksjö med Tim, hans familj och Ylvis. Vi for och fiska och Tim vann priset för han fick flest fiskar, Ted vann priset för störst fisk, jag vann priset för den minsta fisken och Ylva vann priset för ingen fisk. Tycker synd om henne;) menmen, shit happens! jag hade tänkt fota på våra fina fiskar osv men jag är ju alldeles för professionell så jag glömmer såklart kameran så de blev ingenting D: men däremot så tog jag bilder senare på kvällen/dagen!:) 
   Men allting har varit superkul iallafall, så jag hoppas alla ha haft en lika bra midsommar som jag!:):)
 
 
 
Puss&kram havreflarn!
//Saga