Mer bilder från lovet!

Sitter i sängen och kan knappt hålla ögonen öppna, är så himlarns trött! Tror det blir en tidig kväll ikväll.
   Hur som helst så orkar jag inte beskriva så grundligt om vad jag gjort på lovet (det borde man se på bilderna). Men jag har haft det hur mysigt och roligt som helst med släkten uppe i fjälls och jag vill redan tillbaka dit! :)
 
 
//Saga

Hemma en snabbsväng!

Är hemma nu från stugan tills imorgon en sväng eftersom vi skulle hämta David o sen fara tillbaka igen. Då bestämde vi oss och fara ikv istället för då skulle vi hinna duscha och fräscha upp oss eftersom duschen uppe i stugan ha paja på något sätt. Det kommer bli så fruktansvärt skönt att duscha!! Har iallafall haft väldigt mysigt under dessa dagar.
   Jag har hunnit med ganska mycket ändå. Tippat med skotern som är väldigt svårt eftersom den är så förbajjat tung, och så gick de fanskapet sönder så ja satt nerkörd i klabbsnön. Men tur jag hade morfar där så han lagade den! 
 
 
Fler bilder från lovet kommer på söndag eller måndag! :)
 
//Saga
 
 

Mot fjällen!

Nu håller jag på och packar för fullt i panik typ. Ska fara till stugan i fjällen idag men hade egentligen tänkt stanna hemma ihelgen så det är panikpackning! Hoppas bara jag får med mig allt...
   Men de kommer blir himla kul, mycket roligare att köra skoter! Så nu kommer ni inte höra av mig på lite mer än en vecka, har inget internet där uppe. Men bilder kommer sen då jag är hemma igen! :)
 
Kort taget av mamma från förra påsken i stugan!
 
//Saga