Tja kompisar

Från och med idag är jag en officiell langare. Jag har langat kläder till höger och vänster.
   Våran skoldress har nämligen kommit, vilket gjorde alla mina kära klasskamrater galna. Men nog om det!
 
Nu sitter jag hos Linnea, tanken var att jag skulle plugga till matteprovet vi har imorgon men det sket sig redan när jag klev in genom dörren. Äääch, ja klarare säkert! (förhoppningsvis) Huvudsaken är ju att humöret är upp på topp som det är nu, eftersom det snart är det efterlängtade påsklovet. ;D Ska då upp till fjällen i min stuga och bara köra skoter skoter skoter skoter och skoter!! 
   Va ska ni göra under lovet? :)
 
Innan jag kom hit så konstaterade mina vänner att det bara är 52 skoldagar kvar innan vi går ut nian, vilket känns ju supermkt helt okej! ;) Det ska bli himla skönt att slippa skolan och allt plugg hit och dit.
 
Men nu tänker jag vara duktig och börja plugga, så puss & kram havreflarn! :D
 
 
 
 
//Sagis
 
 
 

Grattis!

Idag är den en speciell dag, för det är Alinas födelsedag!;) skulle nog vara helt omöjligt att glömma den eftersom hon började räkna ner runt hundra dagar innan.
" NU ÄR DET BARA -- DAGAR KVAR" har vi hört sen jul.. 
Vi drog till med stort och gjorde dig en tårta också, som vi fick försöka gömma hela dagen.
   Önskar dig en riktigt bra dag sötis! :)
 
Och eftersom du nu är så himla stor ska jag påminna dig om hur det var när du var liten, GRATTIS! ;D
 
 
Klaga inte på "ljusen", dom är inte fula, dom är speciell.
 

Skyfall.

Fick se den senaste James Bond filmen på skolan idag, ganska trevligt om man tänker bort stolarna som ger en bedövad rumpa och skador i ryggen för livet..
Trodde verkligen att den skulle vara helt värdelös eftersom dom gjort så många. kändes som om det va lite ut tjatat men den va faktiskt bra.
   Hatar verkligen när man t.ex. läser en bok som dom sen gör film av eller en film som man verkligen sett fram emot att se och sen sitter man bara där och liksom..VAD I HELA HEL#¤"%#..
 
Som t.ex.
 
Aragon där dom mördade hälften av alla som egentligen skulle vara med i dom andra filmerna, och då känner jag liksom, är du som gjort filmen psykiskt störd eller bara dum i huvudet?