Dimmigt

Var och fikade med Lydia igår och när vi var påväg hem blev det sådär mysdimmigt som
det brukar bli på hösten ibland.
Sprang och hämtade kameran men då hade nästan allt ljus försvunnit.
Tänkte att jag lägger upp några av bilderna ändå:)
 
 
 
 
 

Norrsken

Har haft en torr period. Inge inspiration någonstans alltså... Har kännt att jag måste ta kort men inte vetat vad jag skulle ta på. Har dessutom kännt mig väldigt lat och inte orkat ta fram kameran heller.. (En bättre ursäkt är att jag har haft jävligt mycket o göra! Träning, skola, jobb och sånt..) 
 
Ikväll fick jag dock mycket inspiration, det är superfint ute av all norrsken! Var på väg hem från jobbet och såg att det va alldeles grönt och ljust så jag sprang hem allt vad jag kunde till kameran så jag inte skulle missa norrskenet! 
   Det var lite svårt att fota det eftersom jag inte har något stativ och det var så mörkt ute så jag såg inte vad jag focuserade på (därför är bilderna lite halvsuddiga, sorry for that). Mitt stativ har också gått sönder (sadface), men trots det gick ganska bra ändå! Balanserade kameran på en pall o försökte verkligen för kung och fosterland för att inte ramla över den! ;)
 
Här kommer några bilder! 
 
//Saga
 
 
 

Boktips!

Idag har dagen gått superfort tycker jag! Vaknade 9 och gjorde mig iordning för jobbet och nu sitter jag hemma igen nyduschad.
   Jag antar då att kvällen kommer gå lika snabbt! Men det vill jag inte egentligen, för imorgon är det söndag och sen blir det måndag.. Menmen. 
 
Jag har iallafall ett boktips för er! Hittade en bok på bibblan som jag lånade och har läst några sidor i den och den verkar väldigt lovande!! Om man bara ta sig tid att läsa första kapitlet så är man fast för livet säger jag bara!
   Jag ska nog göra mig iordning och fara till Linnea istället men jag tror jag sätter mig och läser några sidor.. ;)
 
Har inte så mycket mer att skriva för idag så ni får ha det en trevlig kväll! :)
 
(tog en googlebild, orkade inte plocka fram kameran)
 
 
//Saga