Packning för oss båda

Måste egentligen packa och städa rummet nu, men istället sitter jag framför tvn och spelar assasins creed... Men packa och städa hinner jag nog med senare. ;)
   Men iallafall så kommer vi nog inte skriva så många inlägg under den här helgen eftersom båda är borta, Linnea far ju o se Avicii och själv så far jag till lse för att hälsa på Hildus och gå på markanden. :) 
 
En bild från förra helgen!
 
//saga

snart :D

Efter skolan idag så for vi och simmade och sen ikväll har jag inte gjort något speciellt förutom att packa lite. 
 
 Nu är det bara 2 dagar kvar (!?!?) till avicii och tänkte för en gångs skull vara ute i tid med att fixa allt, packa, skriva ut biljetter o.s.v. 
Kändes skönt att slippa stressa med allt på torsdag och iallafall ha lite koll.
 
 
Sen ska vi ju ta oss från flygplatsen till hotellet, men det tar vi då haha :)
 
 
//Linnea

Glad sjukling!

Dagen började dåligt men slutar bra! Jag är jätteglad nu eftersom jag har beställt några kameragrejjer, längtar redan alldeles för mycket tills de kommer men de kommer dock dröja ett tag. Sakerna kommer nog om en till två veckor så ja.. Men nu har jag någonting att se fram emot iallafall för de som väntar på något gott, väntar aldrig (alltid) för länge! ;)
 
Jag köpte en macro-lins adapter, ett motljusskydd, ett stativ, en bärbar hand-hållare + stativ-hållare och ett litet ministativ som man kan ändra formen på! 
 
Bilderna lånade från google.
//Saga