Fotografering igen!

Sitter på skolan och håller på med samhälls... Eller ja, egentligen sitter jag bara och tittar på foton och samlar inspiration tills fotningen vi har ikväll! Först måste jag dock gå klart skolan, har musik kvar. Sen blire att kuta till studion och ställa iordning! Jag är ganska taggad faktiskt. :) 
   
Har inte skrivit någonting sen Rock out Wild. Men iallafall så har skolan börjat och vi har kommit igång med våra media och fotolektioner och gud va roligt det är. Äntligen har man lektioner man faktiskt tycker om att gå på haha! Så nu rullar livet vidare och rutinerna är igång igen. Så det blir mer inlägg nu får man hoppas, ska verkligen försöka nu alltså! :)
 
Lägger in en fin bild från en annan fotografering!
 
 
 
//Saga

Rock out Wild 2014.

Tog ett tag att lägga ut det här inlägget. Är ensam hemma just nu så egentligen så jag borde ha skrivit det för länge sen, men det blev helt enkelt inte av.
 
Rock out Wild var iallafall bra iår också, inte för att jag minns så otroligt mycket från förra året eller året därpå eller när jag nu var där... Men det var bra artister och bra stämning. Jag hann inte se alla spela eftersom jag jobbade under de två dagarna, jag och jonthe satt vid ingången till backstage. Vi såg till så att ingen som inte var personal eller artister smög sig in dit. Naturligtvis så hade vi raster lite då och då så vi kunde käka och kika på dem som spelade! :)
Tur med vädret hade vi också!
Definitivt min favoritbild från den helgen! (bilden ovan)
Hade väldigt lång slutartid på denna bild så den blev himla cool! (+ att jag inte har världens bästa balans så jag lyckades inte hålla kameran stilla) Men den blev bra ändå! :) 
 
//Sagaa
 
 
 
 

Rönäs

Det tog längre tid än vad jag trodde att fixa bilderna, (kan ha varit för att jag har varit lite lat). Men ska skriva lite sammanfattade vad vi gjorde då vi var i Rönäs.
   De mesta vi egentligen gjorde var att vi badade, i Ruhtjiebäcken mest för det var så mycket roligare där. Men vi badade i sjön också! Första gången vi for och badade så blev jag ganska förvånad att det var så varmt i vattnet. Jag hade föreställt mig att det skulle vara kallt fjällvatten, alltså så kallt att man skulle frysa tissen av sig. Fråga mig inte varför jag trodde det, men som tur var så hade jag fel!
   Vi gjorde nog inte så mycket mer, for till tärnamarknaden en sväng då den ägde rum och sen så hade vi bara sommmarlov och tog det lugnt! :)
 
Nu får bilderna tala för sig själva!
 
 
 
//Saga