Bästa fotolektionen so far!

I tisdags så hade vi som en heldag i foto nästan. Skolan skulle fota några personer från alla linjer och bilderna skulle till skolans broschyr!
Det var väldigt roligt och dem hade såklart väldigt dyra blixtar och sånt grejs, sen fick vi också testa att ta kort och så. Man vart nästan lite nervös då man skulle ta kort eftersom alla tittade på haha. 
   Sen då läraren skulle fara och hämta nå rekvesita så dumpade han kameran i min hand typ och sa till hela klassen att nu fick vi leka med blixtarna och kameran hur mycket vi ville. Jag tog tillfället i akt, norpade åt mig Matilda som min modell och tog några supercoola bilder!
 
Jag blir nästan lite avundsjuk... Vill också ha världens fancy med dyra blixtar och allt. Men det känns till och med magert i plånboken då jag bara tänker på att skaffa det. Så det får förbli min dröm! :)
 
Det enda jag stör mig på i dessa foton (om jag nu ska vara petig och så) så är det stegen. Den är typ både ful men den passar ändå in där på något vis.
   Vad tycker ni? :)
 
//Saga
 
 
 

Baka baka baka en liten kaka

Idag har jag inte gjort någonting egentligen. Har bara legat och såsat i sängen och bara tagit det lugnt.
   Men efter en evighet så ville inte kroppen ligga still längre. Då gick jag upp och blev så fruktansvärt sugen på en chokladtårta av något slag. Jag hittade ett recept av en Fransk Chokladtårta och sprang sedan ner i blixtens fart på Ica för att handla ingredienser!
   Jag tror det tog 38 evigheter innan tårtan blev klar men gud i himelen så god den blev!!!
 
Klicka >HÄR< för receptet!
 
Nu ska jag och Jonathan gotta i oss tårtan och se en film, ha en trevlig kväll alla! :)
 
//Sagaa
 

Månadens tema: Frost

Vi är med i ett bloggsamarbete, tilsammans med andra fotointresserade. Vi ska alla ta en bild efter ett tema varje månad, tolka detta och publicera bilden den första varje månad. 
 
Den här månaden var temat Frost och det var tur att vi hann ta en bild innan all snö försvann och
hösten ändrade sig och kom tillbaka för att stanna någon vecka till.
 
 
Gå in och kolla på de andras bloggar för att se hur de har tolkat temat och
vad de har gjort med sina bilder:
 
//Saga & Linnea