Ny filur till Storuman

Tänkte skriva någon liten luring som att vi ska få tillökning i familjen, men min hjärna är inte riktigt med på det, den vill bara sova eller något tror jag, så nu skriver jag bara så här. vi ska få en hund i sommar! :D:D:D
   En liten golden retriver, och jag kan nästan lova att den lilla rackaren kommer bita sönder hela mitt rum eller nåt, men what to do liksom!  Dom är så himla söta så det kan förlåtas.. och det känns så konstigt utan en liten hund som springer och bär runt alla mina sockar tills jag blir galen.
 
Just nu är dom ungefär 2 veckor så om 6 veckor bränner vi till Sundsvall och hämtar den lilla filuren! :D
 
 
1 dag gamla!
 
 
 
//Linnea 
 

17 dagar

Som vanligt på helgerna så uppdaterar vi aldrig, men what to do liksom!
Saga var hos hennes mamma i helgen och jag var heeemma utan henne, himla synd:(
 
 Men iallafall så hann jag fixa mat med Alina på fredag och lydia på Lördag, eftresom jag var ensam hemma och man känner sig lämnad  och deprimerad om man käkar själv! Sen på kvällen drog vi och tältade med en massa folk...eller ja, vi satte upp ett tält men vi sov aldrig i det.. men himla roligt var det ändå!:)
 
Jag, Jullis och Linn hann också dra raggen på världen minsta leksaksbilar tills vi fick ont i benen och sen for vi till mig och nattfikade lite!
 
17 dagar till skolavslutningen och jag har inte bestämt mig om jag ska skratta eller gråta,jag hör av mig när jag vet!
 
 
//Linnea

mychee bra gjort!

Efter skolan skrev jag klart mitt hemprov. Praise the lord. Och sen for vi för att kolla på konserten Röbroskolan hade, sjukt mycket folk så korten jag tog blev inte på alla söta sångare, utan på människorna framför mig och deras frisyrer. sååå det blev inga bra bilder, tyyp..
  Fastän alla skallar hörde vi ju iallafall hur duktig alla var :D
En suddg bild blev det iallafall och det var på Carola och hennes söta unge!

Nu säger blogg.se att dom ska fixa om på sidan och att jag inte kan skriva någonting inatt..? Ska göra som dom säger och sova, godnatt!
 
 
 
 
 //Linnea