Hejj på er!

Sitter just nu i soffan tillsammans med min kurriga mage och väntar på nybakta lussebullar. nomnomnomnom...
   Jag har då inte gjort ett smack ihelgen, bara tagit det lugnt. Har haft väldigt mycket tid för mig själv eftersom Cia har haft Engla hos sig ihelgen så de har lekt ihop så de har inte stört mig. Thank god for that. Men då idag så for Engla hem så då blev jag tvungen att följa med Cia ut och åka bob i backen, och det var faktist kul ändå. Fast jag tvingade mest Cia att åka upp och ner och gå dit och göra ditten och datten för att jag skulle kunna ta kort på henne, mehehehe. Men jag tror hon tyckte de va kul iallafall. :)
 
 
//Sagaa
 

Höstlovet avverkat!

Hej måndag, trevligt att träffas! Gå och häng dig! Fast en positiv sak är att helgen är nu EN dag närmare! hipphipphurraaaa (eller nå annat töntigt)
   Mitt lov har då varit helt okej, började det med en liten resa med familjen till Norge. Det var roligt och fint som alltid! Tillbringade dock kvällarna inne på rummet och såg på film medan jag smaskade i mig potätgull och julebrus mahahah. Efter det så spenderade jag resten av tiden med mina vänner och på gymmet för att kompensera alla godsaker jag stoppat i mig nomnomnom. 
 
 
//sagaaaa
 
 
Ps: Clara hälsar! >;D